Stort sammenleggbart skjul/telt

På lager

4 190,-

Sammenleggbar skjul/telt

Laget av solide rør og tung plast. Brukes i opplæring av IPO-programmet eller GHP-programmet, Schutzhund-programmet, også til trening av politihunder, intervensjonshunder og andre K9'er.

På et passende sted skal det settes opp seks telt langs feltets lengde, forskjøvet, tre på hver side (se skisse). Nødvendig merking skal være godt synlig for fører, dommer og hjelper.

Hjelperen skal være utstyrt med beskyttelsesdrakt, erme og soft-stick. Hylsen skal være utstyrt med en bite-bar og erme-dekselet skal være laget av jute (jute) i en naturlig farge. Dersom det er nødvendig for hjelperen å holde et godt øye med hunden under voktingsfasen, er det ikke nødvendig at hjelperen står stille, selv om han ikke har lov til å gjøre truende eller forsvarsbevegelser. Hjelperen må beskytte kroppen sin med ermet.

Beskrivelse av øvelsen: Hjelperen befinner seg i siste blinde, utenfor hundens syn. Føreren plasserer seg med hunden sin foran den første blinden slik at seks sidesveip er mulig. På dommerens signal begynner fase C. Etter at føreren gir en kort verbal kommando "revier/søk" i forbindelse med en visuell kommando, som utføres med enten høyre eller venstre arm og kan gjentas, må hunden raskt forlate føreren og nærme seg den foreskrevne persiennen målrettet og løpe. rundt det tett og oppmerksomt. Så snart hunden har søkt i en blind gir føreren hunden den verbale kommandoen "hier/come" og sender hunden mens han/hun er i bevegelse, ved å bruke den verbale kommandoen "revier/search" inn i neste blind. Føreren beveger seg i normalt tempo nedover en tenkt midtlinje. Føreren har ikke lov til å forlate denne imaginære linjen under søket etter hjelperen. Hunden skal til enhver tid være foran føreren. Når hunden når hjelpegardinen må føreren stå stille. På dette tidspunktet er ingen ytterligere verbale kommandoer tillatt.

Hunden skal konfrontere hjelperen aktivt og oppmerksomt og bjeffe kontinuerlig. Hunden har ikke lov til å hoppe på eller gripe hjelperen. Etter at hunden har bjeffet i ca. 20 sekunder, etter et signal fra dommeren, nærmer føreren seg blinden og inntar posisjon ca. 5 skritt unna blinden. På dommerens signal kaller føreren sin hund ut av teltet til en grunnstilling.