Citronella 5L rengjøring

På lager

600,-

Citronella er en sterk deodorizer, ideell for rengjøring av hundegårder, toaletter, søppelbøtter, etc. .. Citronella gir en frisk sitronduft. Denne renseren er helt naturlig og biologisk nedbrytbar. Citronella er helt trygg og ikke-irriterende for hundens nese. Denne såpen er egnet for rengjøring av områder der sports- og sporhunder bor. Citronella påvirker ikke nesen i motsetning til blekemiddel.

Vi bruker personlig denne deodorisatoren i vår hundegård. Spesielt fordi dette er et produkt som er litt desinfiserende, men hovedsakelig fordi det ikke irriterer hundene. Vi hadde aldri problemer i vår kennel av fluer og mygg! Citronella inneholder ingen aggressiv såpe. Citronella brukes i mer enn 60 år som insektmiddel.

Citronella kan også sprøytes på dyr for å unngå angrep av mygg, fluer og andre insekter. Tenk på hester: disse dyrene plages mye av alle slags insekter. Citronella ble opprinnelig brukt i hestestaller, og denne trenden har flyttet til hundehunder, dyrehjem, for rengjøring av kattesand, kaninbuer, opphold av ilder og marsvin og mange andre steder (offentlige toaletter, hoteller, søppelbøtter, søppelbøtter osv. ., ...) som må beskyttes mot dårlig lukt. Du kan rengjøre kragen til kjæledyret ditt med Citronella. Dette vil bidra til å avværge lopper.

Citronella kan brukes til å rengjøre huset ditt ukentlig. Lukten av citronella hjemme er også effektiv for aromaterapi. Det er en naturlig måte å slappe av musklene og et mentalt løft.

Med ett produkt du kan rengjøre hjemmet ditt med, kennelen, toalettet og ethvert sted du liker! Citronella er pakket i en 5 liters flaske.