Vinterjakke Etna 3-i-1 vinterjakke Dame/Herre

The product is unfortunately out of stock. :(

3-i-1 vinterjakke
Vann- og vindtett
Varm fleecepolstring
Zip-off indre fleecepolstring
16 lommer (2 behandlingsposer)
Refleksstriper for ekstra synlighet
Denne vinterjakken er den nye og forbedrede versjonen av vår velkjente Rocky vinterjakke. Selvfølgelig kan du gå ut og trene komfortabelt om vinteren med denne Etna-jakken også.

Regn og vind vil ikke kunne plage deg med denne jakken. Den varme fleecepolstringen gjør at du kan modige vær og vind; selv nakke og håndledd er beskyttet. Den sømløse konstruksjonen garanterer at ikke noe vann kommer gjennom! Ytterjakken kan glidelås av for å avsløre en behagelig bodywarmer (med ermer). Vær oppmerksom på at den fremdeles er koblet til innerjakken ved hjelp av knapper i nakken og armene når du glipper av Ourter-jakken.

Kombinasjonen av glidelås og en nedfelt stormklaff betyr at ingen vind kommer til deg heller. (Zip-off) hette med regnklaff gir en fullstendig beskyttelse.

Jakken kan justeres ytterligere etter behov i nederkant, midje og mansjetter for optimal komfort. Det har også åpninger med glidelås under armene for ventilasjon.

Etna har ikke færre enn 16 (!) Polstrede, vanntette lommer som kan brukes til mange formål. Da du kan bruke dem til å ha praktisk talt alt du måtte ha med deg (telefon, godbiter, leker ...), kan du bruke denne jakken til enhver anledning. Lommene er plassert både på innsiden og utsiden. De to frontlommene inneholder hver en vanntett avtakbar behandlingspose.

Takket være mange mulige bruksområder og skjønn, er denne jakken ekstremt egnet for enhver utendørsaktivitet. De reflekterende stripene på mansjettene og på baksiden gir ekstra synlighet når du er ute etter mørkets frembrudd.